dijous, 18 de febrer del 2010

REUNIÓ INFORMATIVA PROJECTE AVE

Puçol
BLOC L'HORTA NORD

El projecte d'alta velocitat ferroviària ha estat en període d'al·legacions recentment. Un projecte que tindrà un fort impacte a la nostra comarca. Un impacte que serà especialment manifest a Puçol.

És per això que farem una reunió informativa el proper dimecres 24 a les 20h. a l'Espai La Barraca de Puçol.

Comptarem amb la presència de:

Josep Lluís Miralles i Garcia. Dr. Enginyer de Camins. Professor Titular d’Urbanística i Ordenació del Territori. Univ. Politècnica de València.

Vicent Ahuir (Alcalde de Meliana en la legislatura passada)

Juan Manuel Busto (Alcalde de Puçol en la legislatura passada)



El projecte d'alta velocitat ferroviària ha estat en període d'al·legacions recentment. Un projecte que tindrà un fort impacte a la nostra comarca. Un impacte que serà especialment manifest a Puçol.

A la darrera reunió dels alcaldes amb el ministeri s'ha volgut escenificar la claudicació definitiva de l'Horta amb les al·legacions dels ajuntaments encara per respondre.

El document exposat presenta millores respecte a la versió anterior, si be insuficients, que s'han aconseguit a gràcies a la pressió ciutadana sobre les institucions. Una pressió que no podem rebaixar si no volem que el tren ens passe per damunt sense més.

El BLOC ha convocat una serie de reunions informatives en distints punts de la comarca on els ciutadans han tingut accés directe a la informació que va arribar a finals de novembre als ajuntaments respecte al projecte del tren d'alta velocitat. Triàrem determinats punts de la comarca, com ara Puçol, pel greu impacte que patiran de fer-se efectiu este projecte tal com esta previst.

La primera de les trobades va ser convocada per la mateixa associació de veïns de Roca (Meliana) i la segona a la Patacona (Alboraia), on el traçat conflueix amb l'accés nord al port.

Alguns ajuntaments a més, han informat precàriament als afectats per este projecte, lluny d'oposar-se, que davant els greus efectes que patirem hauria d'haver segut la posició de partida. La millor prova d'açò son les pobres al·legacions que finalment ha presentat l'ajuntament d'Alboraia.

Es per això que, igual que ja férem a Meliana i a Alboraia convoquem ara esta reunió informativa a Puçol en un intent de trencar a traves de la informació, la dinàmica de negociació local que deliberadament esta imposant el ministeri per tal de limitar la capacitat d'oposició que d'altra forma, organitzada i coordinada, seria més forta.

Donades les circumstancies, després de les darreres noticies, esta trobada hauria d'adquirir un marcat caràcter reivindicatiu, es per això que a més de les associacions de veïns afectats pel projecte estem fent un esforç per que tots els col·lectius que treballen pel be de la nostra comarca estiguen presents.

 
Home | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Created By Herro | Inspiring By Busy Bee Woo Themes